Bestuur 2022-2023

Voorzitter – Kim

Ik ben Kim en dit jaar ben ik de voorzitter van Epione. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding en ik werk nu duaal op de afdeling buikchirurgie en oncologie. Als voorzitter houd ik mij bezig met het voorzitten van de vergaderingen en het overzicht houden van de vereniging.

Secretaris – Maëlle

Ik ben Maëlle, 21 jaar en zit nu in mijn derde jaar van verpleegkunde. Ik heb gekozen om duaal verder te gaan, en werk nu sinds september in het LUMC. 
Bij het bestuur van epione ben ik als secretaris onder andere bezig met het schrijven van de nieuwsbrieven en mailtjes en maak ik de notullen tijdens de vergaderingen. 

Penningmeester – Manouk

Ik ben Manouk van den Akker, 20 jaar en dit jaar ben ik jullie penningmeester. Ik heb dit collegejaar een tussenjaar en ga vanaf volgend studiejaar duaal studeren. Ik woon op kamers in de buurt van Leiden en ben eerstejaars lid bij DAC. Als penningmeester houd ik mij voornamelijk bezig met de boekhouding, ledenadministratie en de website.

Commissaris Intern & Extern – Lotte

Ik ben Lotte Mooij en ik ben dit jaar commissaris Intern en Extern. Ik ben 21 en zit in m’n 2de jaar van Verpleegkunde. Ik woon in Leiden en zit ook bij de studentenvereniging Augustinus. Als intern houd ik me bezig met commissies en activiteiten organiseren, voor alleen epione of met alle andere studieverenigingen hier op de Hogeschool. Als Extern zorg ik voor samenwerkingen en sponsoring buiten de Hogeschool. 

 

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven