Bestuur 2021-2022

Voorzitter- Jan

Hallo medestudenten, mijn naam is Jan de Bruyn en ik ben 23 jaar. Ik ben sinds vorig studiejaar lid van de studievereniging, op dat moment had ik de rol als commissaris extern. Dit studiejaar neem ik met veel plezier de rol als voorzitter op mij. Naast mijn functie als voorzitter, ben ik druk als voetbalcoach van het selectieteam onder de 10 jaar en houd ik van het organiseren van feestjes en activiteiten. 

Ik ga mij als voorzitter richten op het coördineren en leiden van de zaken in de studievereniging. Ik hoop dit jaar leuke, leerzame en fysieke bijeenkomsten te kunnen organiseren met mijn medestudenten en jullie alle te zien en te spreken tijdens diverse activiteiten van SV Epione

Secretaris- Manon

Hellooo, ik ben manon en ben 21 jaar. Ik ben een oude bekende van dit bestuur! Ik ben recent afgestuurd en ben werkzaam als wijkverpleegkundige bij ActiVite Leiden Noord. Ik wil graag dat onze studievereniging meer bekend wordt en dan zou ik het pas los kunnen laten, hahah.

Mijn naam ga je vaak zien onderaan de mailtjes, ben ik bezig om de ledenlijst up to date te houden en maak ik de notulen van elke vergadering. Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij borrels en activiteiten. Laten we er een leuk jaar van maken!

Penningmeester- Alexander

Ik ben Alexander Slewe, 21 jaar en zit in het tweede jaar van verpleegkunde. Ik loop op dit moment stage bij Overspaarne een psychogeriatrische instelling. De reden dat ik voor deze studie heb gekozen is het voor patiënten zorgen zodat ze beter worden of minder pijn hebben en de glimlach die je bij een patiënt ziet als die zich weer beter voelt

Naast mijn studie doe ik in mijn vrije tijd aan hockey en sta op doel als keeper. Ook houd ik van pianospelen

k ben dit jaar de penningmeester van Epione wat betekent dat ik de financiën beheer en overzicht heb over alle inkomsten en uitgaven.

Ik hoop veel van jullie tijdens de activiteiten te zien

Commissaris Intern- Kim

Hoihoi,

Ik ben Kim, 20 jaar en ik zit in het derde jaar van verpleegkunde. Sinds dit jaar ben ik duaal verder gegaan met de opleiding waardoor ik nu werk op de afdeling cardiologie in een ziekenhuis in Den Haag.

Dit jaar ben ik commissaris intern van het bestuur van Epione wat inhoudt dat ik betrokken ben bij de commissies, leden en het contact met de hogeschool. Samen met de toppers van de activiteitencommissie zorg ik er bijvoorbeeld voor dat er leuke activiteiten zijn voor alle leden!

Naast de opleiding vind ik het leuk om feestjes mee te pakken, te koken, te reizen en te sporten. Daarnaast ben ik actief bij een studentenvereniging waar ik ook verschillende commissies doe.

Ik hoop dat we er met zijn allen een leerzaam, leuk en vooral gezellig jaar van maken!

Commissaris Extern- Rebecca 

Hi allemaal,

Ik ben Rebecca, 20 jaar en ik zit in mijn 1e jaar van verpleegkunde en ik ben dit jaar de commissaris extern.

Buiten de opleiding hockey ik bij Thor en werk ik bij Emile in de thuiszorg, ook woon ik sinds kort in leiden dus ben ik met lekker weer vaak te vinden op een terrasje.

Dit jaar zal ik me bezighouden met sponsoring van de studievereniging en zal ik contact houden met de externe bedrijven en organisaties.

Ik hoop dat we dit jaar weer veel fysieke activiteiten kunnen gaan organiseren en elkaar allemaal kunnen leren op de borrels.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven