Bestuur 2020-2021

Voorzitter – Jasper 

Ik ben Jasper van der Zwan, 23 jaar en zit in het tweede jaar van verpleegkunde. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik graag mensen wil helpen en van uitdagend en divers werk hou. In het dagelijks leven doe ik aan sportieve activiteiten zoals boksen, voetballen en surfen. Sinds dit studiejaar ben ik voorzitter van de studievereniging Epione en vind ik het persoonlijk belangrijk dat alle studenten van verpleegkunde een leuke, maar ook vooral leerzame studietijd beleven. Ook aankomend jaar hopen we er met ze allen een leuk, leerzaam en mooi studiejaar van te maken.

Secretaris – Manon 

Hoihoi, Ik ben Manon, 20 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding. Ik wil graag meer netwerken en uit mijn comfort zone stappen. Dit jaar biedt mij mogelijkheid om deze doelen te behalen. Verder loop ik stage in het LUMC, ben ik werkzaam in de thuiszorg en ben ik bezig met de bestuursfunctie van secretaris. Jullie zullen mijn naam vooral in de e-mailtjes zien verschijnen en ben ik bezig om bij elke vergadering de notulen bij te houden. Het wordt dit jaar een uitdaging in verband met Corona, maar kijk ik er naar uit om jullie te ontmoeten en epione meer bekend te maken op de Hogeschool!

Penningmeester – Willemijn 

Hoihoi, ik ben willemijn Reij (18). Ik ben een 2e jaars verpleegkunde student. Vorig jaar zat ik al bij epione maar was ik nog niet heel actief binnen de vereniging. Dit jaar is daar verandering in gekomen! Dit jaar ben ik de penningmeester voor het bestuur van S.V. Epione. Dit betekent dat het mijn taak is om overzicht te houden over de inkomsten en uitgaven van de vereniging. Naast de opleiding werk ik zelf al in de zorg! ik werk namelijk in een verzorgingstehuis op een PG en een somatiek afdeling. Ik hoop dat ik dit jaar een positieve impact kan maken op de vereniging en de leden!

Commissaris Intern – Leonie 

Hi allemaal! Ik ben Leonie Baars (17), 2e jaars HBO-V’er aan hs leiden. Vorig jaar was ik lid van Epione en zag ik hoeveel plezier en contact er werd gemaakt. Daarom heb ik besloten om dit jaar in het bestuur te gaan. Ik ben commissaris intern, dit houdt in dat ik in contact sta met de commissies, leden en hsleiden zelf. Ondermeer zorg ik samen met de AC voor de leuke activiteiten. Naast de opleiding werk ik bij het Reinier de Graaf ziekenhuis op de afdeling bloedafname. Naast werken houd ik ook van een feestje, dit zit wel goed bij Epione. helaas gooit corona het roet in het eten, maar toch hoop ik dat wij dit jaar een heel leuk jaar kunnen organiseren!

Commissaris Extern – Jan 

Leuk kennis met jullie te maken, ik ben Jan de Bruyn (22 jaar). Ik zit nu in het 2de jaar van de HBO-V en het leek mij leuk om bij het bestuur van Epione te gaan, om sociale contacten te maken met andere studenten, bedrijven en organisaties. Naast de opleiding vind ik het leuk om activiteiten te doen met vrienden,  ben ik voetbal trainer van de jongens onder de 10 bij de voetbalclub in voorschoten en vind ik het interessant om organisatorische zaken uit te voeren.
‚ÄčMijn taak in de het bestuur: Commissaris extern
Deze functie houdt in dat ik mij bezig houd met de sponsering voor de studievereniging en ik heb nauw contact met externe bedrijven en organisaties. Jullie zullen mijn bezigheden vooral terug zien in de activiteiten die Epione gaat organiseren, want door de sponseringen van verschillende bedrijven kunnen wij de activiteiten bewerkstelligen. Laten we er een goed en leuk studiejaar van maken en we zien jullie snel op een coronaproef activiteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven