Bestuur 2018-2019

Voorzitter – Floortje

Mijn naam is Floortje en ik ben 24 jaar oud. Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening wilde ik mij verder uitdagen dus ben ik Verpleegkunde gaan doen. Inmiddels zit ik in het tweede jaar. Om mezelf meer uit te dagen en door het gemis van een studievereniging, bedacht ik er zelf maar eentje op te zetten. Hierdoor hoop ik met mijn bestuursgenootjes meer sociale binding en meer gezelligheid te creëren, met ook wat meer verdieping. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!

Secretaris – Soraya

Ik ben Soraya , 22 jaar en 3e jaars verpleegkunde student. Tijdens mijn eerste jaren van de opleiding heb ik erg het contact met mijn medestudenten gemist. Buiten mijn klas om kende ik bijna niemand en ik vond het erg jammer dat er na college geen activiteiten waren waar je contacten kon opbouwen. Omdat ik het belangrijk vind om het contact tussen de studenten verpleegkunde te bevorderen, en het heel erg leuk vind, heb ik besloten om te helpen met het oprichten van deze studievereniging. Dit jaar zal ik de functie van secretaris bekleden en hoop ik met mijn medebestuur leuke activiteiten te organiseren!

Penningmeester – Dominic

Dominic hier! 25 jaar oud en derdejaars. Net als mijn medebestuursleden zie ik graag het sociaal contact binnen de opleiding vergroten en willen wij jullie medische kennis op een leuke en laagdrempelige manier verbreden. Voor mij als penningmeester is het ‘all about the money’, en het (beschikbare) geld zal rollen om er samen met jullie een mooie maar ook leerzame tijd van te maken! Tot slot hoop ik dat wij jullie nog enthousiaster kunnen maken voor het mooie vak verpleegkunde, dus word lid en tot snel!

Commissaris Extern – Eline

Mijn naam is Eline, ik ben tweedejaars en 22 jaar oud.
Ik heb ervoor gekozen om mee te helpen deze vereniging op te zetten, omdat ik vond dat de opleiding dit nodig had. Een beetje sociale interactie met je medestudenten voorkomt uitval van studenten, maakt je studententijd een stuk leuker én bereidt je beter voor op de toekomst. Alleen maar voordelen dus! Ik heb er heel veel zin in om jullie te zien bij de openingsweek!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven